"Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć."

12 października w Filharmonii Szczecińskiej odbędą się pierwsze na Pomorzu Zachodnim Targi Pracodawców. To wydarzenie skierowane jest zarówno do osób planujących zmianę pracy, jak również do młodych ludzi, dopiero wkraczających na rynek pracy.

Zapraszamy do udziału w misji gospodarczej i giełdzie kooperacyjnej w Niemczech w dniach 24–26.09.2017 dla firm z sektora spożywczego.

Serdecznie dziękujemy za uczestnictwo w Walnym Zgromadzeniu Członkiń i Członków ZPPZ Lewiatan, które odbyło się w Pałacu Maciejewo w dniach 9 i 10 czerwca.

23 marca odbyło się seminarium dotyczące kluczowych zmian z zakresu zmian podatkowych.To kolejne spotkanie w ramach Zachodniopomorskiej Akademii Lewiatana.

Dr Irena Eris w Szczecinie (z dn.11.01.2013r.)

Dr Irena Eris i Henryk Orfinger, założyciele popularnego laboratorium kosmetycznego wezmą udział w Gali Inauguracyjnej Klubu Szkoły EuroLiderek 17 stycznia 2013 r.

Podczas kameralnego Spotkania Klubowego absolwentki i słuchaczki SEL będą miały okazję spotkać się z niezwykłą parą ZE ŚWIATA BINZESU, poznać niuanse prowadzenia firmy, której produkty uchodzą za jedne z najlepszych na rynku oraz wymienić się doświadczeniami.

Spotkanie z dr Ireną Eris zapoczątkuje cykl tzw. Spotkań Klubowych SEL. Będą one okazją dla słuchaczek i absolwentek szkoły do poznania niezwykłych osób ze świata biznesu, kultury, mediów, czy polityki. Stworzą także możliwość nawiązania kontaktów oraz podtrzymania relacji pomiędzy słuchaczkami różnych edycji.

Spotkania Klubowe to początek działań Klubu Szkoły EuroLiderek, dedykowanych absolwentkom, wykładowcom, partnerom oraz gościom specjalnych. Bezpośrednim celem stowarzyszenia Klub SEL jest budowanie wyjątkowej sieci networkingowej, której głównymi bohaterkami będą liderki w firmach, instytucjach lub organizacjach.

Więcej informacji o Klubie SEL na stronie euroliderki.pl