Żadne zadanie nie jest szczególnie trudne, jeśli podzielisz je na mniejsze zadania - Henry Ford...

Serdecznie zapraszamy do obejrzenia filmu podsumowującego pierwsze na Pomorzu Zachodnim Targi Pracodawców 2017.

Targi Pracodawców to pierwsze tego typu wydarzenie na Pomorzu Zachodnim. Blisko pięćdziesiąt zachodniopomorskich firm przygotowało ponad 1000 ofert pracy.

Zapraszamy do udziału w misji gospodarczej i giełdzie kooperacyjnej w Niemczech w dniach 24–26.09.2017 dla firm z sektora spożywczego.

Serdecznie dziękujemy za uczestnictwo w Walnym Zgromadzeniu Członkiń i Członków ZPPZ Lewiatan, które odbyło się w Pałacu Maciejewo w dniach 9 i 10 czerwca.

Dr Irena Eris w Szczecinie (z dn.11.01.2013r.)

Dr Irena Eris i Henryk Orfinger, założyciele popularnego laboratorium kosmetycznego wezmą udział w Gali Inauguracyjnej Klubu Szkoły EuroLiderek 17 stycznia 2013 r.

Podczas kameralnego Spotkania Klubowego absolwentki i słuchaczki SEL będą miały okazję spotkać się z niezwykłą parą ZE ŚWIATA BINZESU, poznać niuanse prowadzenia firmy, której produkty uchodzą za jedne z najlepszych na rynku oraz wymienić się doświadczeniami.

Spotkanie z dr Ireną Eris zapoczątkuje cykl tzw. Spotkań Klubowych SEL. Będą one okazją dla słuchaczek i absolwentek szkoły do poznania niezwykłych osób ze świata biznesu, kultury, mediów, czy polityki. Stworzą także możliwość nawiązania kontaktów oraz podtrzymania relacji pomiędzy słuchaczkami różnych edycji.

Spotkania Klubowe to początek działań Klubu Szkoły EuroLiderek, dedykowanych absolwentkom, wykładowcom, partnerom oraz gościom specjalnych. Bezpośrednim celem stowarzyszenia Klub SEL jest budowanie wyjątkowej sieci networkingowej, której głównymi bohaterkami będą liderki w firmach, instytucjach lub organizacjach.

Więcej informacji o Klubie SEL na stronie euroliderki.pl